Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Δέλτιο τύπου

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

26/2/2010

Τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη «έδειξε» ως υπεύθυνο της συντονισμένης ενέργειας τριών εφημερίδων να παρουσιάσουν τις ζημίες που υπέστησαν αποκριάτικα άρματα από αγνώστους τα ξημερώματα της Κυριακής 21/2/2010 ως προερχόμενες από το «τάχα» ανατισμένο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στον Δήμο εξ αιτίας των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο κ. Παύλου κάλεσε τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Γεωργίου αλλά και τον Δήμαρχο να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τα σχετικά δημοσιεύματα στηρίζοντας όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι οποίες πλήττονται εξ΄αιτίας αυτών.
Αρνήθηκαν να το πράξουν.

Ο κ. Παύλου ακολούθως υπενθύμισε τον χαρακτηρισμό που είχε δώσει ο κ. Παπαθεοδώρου για την εφημερίδα «Διαφάνεια» αποκαλώντας την ως «επίσημο δημοσιογραφικό όργανο της Παρέμβασης» και πρόσθεσε ότι την ακολούθησαν πιστά και οι άλλες δύο σε μια συντονισμένη προσπάθεια επιβολής της βούλησης της Παρέμβασης να επαναφέρει το προεκλογικό κλίμα του 2006 και των ρυπαρών «εντύπων των ανένταχτων» τα οποία όλοι οι συνδυασμοί είχαν καταδικάσει τότε εκτός της Παρέμβασης του κ Γκιώνη.

Αυτή την φορά κ. Δήμαρχε να γνωρίζετε ότι δεν θα σας επιτρέψουμε να δυναμιτίσετε ξανά το προεκλογικό κλίμα» κατέληξε ο κ. Παύλου.

Για την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση προς εσάς κε Παύλου:

Για την περίφημη επιταγή των 150 χιλ. ευρώ & την διαπιστωμένη και από φοιτητή της Νομικής Σχολής παράνομη πράξη-ποινικό αδίκημα που έχει διαπράξει, πότε θα πάτε τον κο Γκιώνη στην δικαιοσύνη?

Πριν τις δημοτικές εκλογές του 2010,μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010 ή καθόλου ?

(περιμένω να δημοσιεύσετε το σχολιό μου & φυσικά την απάντηση σας).

Ευχαριστώ.

Ένας συν-δημότης σας.

Παύλος Παύλου είπε...

Αγαπητέ φίλε,
Δεν σκοπεύουμε να ποινικοποιήσουμε την πολιτική ζωή του τόπου μας.
Καθήκον μας είναι - σύμφωνα με την εντολή του λαού μας το 2006 -
να ελέγχουμε την πλειοψηφία, να ενημερώνουμε για την πορεία της
και να κάνουμε προτάσεις για την πρόοδο του τόπου.
Το συγκεκριμένο γεγονός που αναφέρεσαι της επιταγής των 150.000 €,
σύμφωνα και με την προσωπική μου γνώμη είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη.
Το κατήγγειλα στην συνεδρίαση του Δ.Σ της 29/6/2009 και είναι γραμμένο
στην 117 σελίδα των επίσημων πρακτικών.
Έκτοτε πολλάκις έχει επαναληφθεί σε συνεδριάσεις του ΔΣ, έχει δημοσιευθεί και πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες, σε blogs και έχει αποτελέσει κύριο θέμα συζήτησης σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Δεν είδαμε να ενδιαφερθεί κάποια δημόσια Αρχή.
Επειδή το ίδιο ερώτημα έχει επαναληφθεί και από άλλους, πρέπει να γνωρίζετε
(και αυτό μη το θεωρήσετε δική μου υπεκφυγή ή παρότρυνση προς εσάς) ότι εσύ ή οποιοσδήποτε πολίτης, έχετε ακριβώς το ίδιο δικαίωμα και δυνατότητα με εμένα επικαλούμενος τα πρακτικά του ΔΣ να προσφύγει με καταγγελία στον Εισαγγελέα, την Περιφέρεια, τους ελεγκτές Δημόσιας διοίκησης, το Υπ. Εμπορίου κλπ
Φιλικά
Π. Παύλου

Ανώνυμος είπε...

κε Παύλου,

αντιγράφω μέρος της απάντησης σας παραπάνω:

"Καθήκον μας είναι - σύμφωνα με την εντολή του λαού μας το 2006 -
να ελέγχουμε την πλειοψηφία, να ενημερώνουμε για την πορεία της
και να κάνουμε προτάσεις για την πρόοδο του τόπου".

Δεν μας πείθετε, και το λέω ειλικρινά!

Δήλαδή δεν είναι ΥΠΕΡΤΑΤΟ καθήκον σας να οδηγήσετε τον κο αυτό στον Εισαγγελέα για το εν λόγω αδίκημα το οποίο είναι ποινικό?

Δόξα τον θεό έχετε και κουμπάρο νομικό .......

Προτρέπετε τον κόσμο να πάει αυτός στον Εισαγγελέα τον Γκιώνη ?

Έχετε να φοβηθείτε κάτι εσείς και δεν το κάνετε ?

Εξαντλείται δηλαδή η όποια υποχρέωση σας μέσα στους 4 τοίχους της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτό μας λέτε και ταυτόχρονα ζητάτε να σας εμπιστευτούμε πάλι για Δήμαρχο?

ή μήπως σας κρατάει κάπου ο Γκιώνης ?

μην μασάτε τα λόγια σας και απαντήστε επί της ουσίας!

(ελπίζω να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου και να μην το κόψετε επειδή λέγει αλήθειες...)

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνω μιά άλλη προσέγγιση στο γεγονός της καταστροφής των αρμάτων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για αλητεία. Όμως αυτή η οργανωμένη προσπάθεια εκμετάλευσης από τον Γκιωνικό τύπο μου φέρνει στο μυαλό ημέρες του 2006 και των φυλλαδίων που κάποιες νύχτες γέμιζαν την πόλη. Η δική μου πρσέγγιση λέει ότι είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. Είναι άνθρωποι του Γκιώνη ΄για να δείξουν πόσο χτυπιούνται με ανήθικο τρόπο. Δήθεν ήρωας όπως δήθεν δήμαρχος

Γωγώ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τη Γωγώ. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Δύο τινά υπάρχουν. Ή το έκανε κάποιος τρελός ή το έκαναν μόνοι τους για λόγους προπαγάνδας. Άλλωστε μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες μεθόδους βρωμιάς.

Λουτρακιώτης

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα από τα παιδιά στη δημαρχία ότι τα κομμάτια των αρμάτων ήταν πεταμένα ΟΛΑ στο ρέμα δίπλα στο οικόπεδο.Καλά αμα ήθελε κάποιος να κάνει ζημιά δεν θα τα έσπαγε ; Θα τα έκοβε και θα τα 'αφηνε δίπλα; ποιόν δουλεύει ο Γκιώνης; ποιοί σύμβουλοι του είπαν να κάνει τον ήρωα;

Γωγώ