Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Για όσους ψάχνουν την αλήθεια!

Η αναξιοπιστία της παρούσας Δημοτικής αρχής κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης. Όχι μόνο από όλους τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης, αλλά κυρίως από τους ίδιους τους Δημότες.

H προσπάθεια που κάναμε να συλλέξουμε το ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ και ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ, το ΤΙ ΕΙΠΑΝ και ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ πραγματικά αγκαλιάστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία.

Γιατί αυτά που συγκεντρώθηκαν σε αυτό το έντυπο που έχει κυκλοφορήσει σε όλο το Δήμο, και που είναι μέρος μόνο των όσων ζήσαμε αυτή την τετραετία, δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι γεγονότα γνωστά σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι. Ψιθυρίζονταν από στόμα σε στόμα όλο αυτό τον καιρό.

Ξεφυλλίστε το και ηλεκτρονικά:
(κάντε πρώτα κλικ στο "Fullscreen" ακριβώς από κάτω)


Με το έντυπο αυτό προσπαθούμε να εκφράσουμε την απαίτηση των δημοτών να σταματήσει η παραπλάνηση, ο εμπαιγμός, τα ψέματα, η προπαγάνδα. Αναδεικνύεται όμως ταυτόχρονα και η δική μας ευθύνη ενόψει και του Νέου Μεγάλου Καλλικρατικού Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας & Αγ.Θεοδώρων που δημιουργείται από την 1.1.2011.

Έχουµε όλοι µας χρέος να σταµατήσουµε τον κατήφορο και να αναστρέψουµε την αρνητική αυτή πορεία. Ήρθε η ώρα να ξαναδώσουµε στο ∆ήµο µας το κύρος που του αξίζει.
Είναι ώρα ευθύνης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο το εν λογω φυλλαδιο !

μιλαει την γλωσσα της αληθειας και απαντα στα συνεχη ψευδη της Παρεμβασης !