Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

«Σεισμός» έγινε απόψε στις ομιλίες Παύλου σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους

Η μεγάλη δυναμική του συνδυασμού του Παύλου Παύλου επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά απόψε. Ο κόσμος κατέκλυσε την πλατεία όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική του ομιλία δίνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενώ η πόλη πραγματικά «σείστηκε» από το πλήθος των αυτοκινήτων που συνόδευαν τον Υποψήφιο Δήμαρχο από τους Αγίους Θεοδώρους στο Λουτράκι.

Το πλήρως ανανεωμένο ψηφοδέλτιό του φαίνεται να κάνει κυριολεκτικά θριαμβευτική πορεία και από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε έχει προκαλέσει την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των Δημοτών. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία είναι κατά γενική ομολογία εξαιρετικό και φαίνεται να οδηγεί το συνδυασμό με πολύ δύναμη προς σημαντική επικράτηση.

Εξάλλου, και τα μηνύματα που έρχονται και από την εκλογική περιφέρεια των Αγίων Θεοδώρων είναι εντυπωσιακά. Η συγκέντρωση που προηγήθηκε λίγο νωρίτερα εκεί ήταν κατά τεκμήριο η μακράν πιο επιτυχημένη και προκάλεσε ενθουσιασμό.

Η στροφή της προτίμησης των Δημοτών προς την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση και τον Παύλο Παύλου είναι πραγματικά εντυπωσιακή και όπως κάποιοι σχολίασαν έχει πλέον πάρει την μορφή πολιτικής χιονοστιβάδας.

Παρακολουθείστε ένα απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: