Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Καλορίζικο!!!

Από σήμερα ανοίγει τις πύλες του το προσωπικό μου πολιτικό ιστολόγιο για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας.
Μέσω της σελίδας αυτής θα επιχειρήσω να ανοίξω έναν ακόμα δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας, για όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Για τα προβλήματα που μας ταλανίζουν, αλλά και για τα σχέδια μας, σχέδια που μας δίνουν προοπτική ανάπτυξης.

Ιδιαίτερα σήμερα, την εποχή της επικοινωνίας και της τεχνολογίας, πιστεύω ότι όποιος εκτίθεται στα κοινά, οφείλει να έχει ξεκάθαρη θέση απέναντι σε όλους και σε όλα. Να δηλώνει ευθαρσώς την ταυτότητα του, να καταθέτει με παρρησία την άποψη του, να εξωτερικεύει τις σκέψεις του και να μοιράζεται τα σχέδια του.
Αυτός είναι ο στόχος μου.

Σήμερα, οι άνθρωποι που καθοδηγούν τον τόπο δεν μπορούν να παραμένουν άλαλοι ή κρυψίνοες . Η συνεχής τους σιωπή, έναντι των πάντων, φανερώνει, είτε ενοχή, είτε ανεπάρκεια.

Απευθύνομαι, λοιπόν, σε όλους. Πρόσωπο με πρόσωπο.

Σας προτρέπω, ανεξάρτητα πολιτικών, κομματικών ή προσωπικών προτιμήσεων, καλοπροαίρετα, να ανοίξουμε ένα διάλογο εφ’ όλης της ύλης.
Στη σελίδα αυτή κάθε επισκέπτης, επώνυμα ή ανώνυμα, αλλά πάντα μέσα στα όρια της ευπρέπειας και της καλώς εννοούμενης πολιτικής αντιπαράθεσης θα μπορεί να καταθέτει την άποψή του.
Θα προσπαθώ να απαντώ σε κάθε σας ερώτημα. Επιθυμώ επίσης να σας διαβεβαιώσω ότι όσο θα χαρώ να σας πείσω για τις θέσεις μου, άλλο τόσο θα χαρώ να ενστερνιστώ μια διαφορετική, τεκμηριωμένη άποψή σας.
Αυτή άλλωστε είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας.

Στη σελίδα αυτή, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δείτε αναρτήσεις σχετικές με τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας. Γεγονότα που κατά τη γνώμη μου κάθε δημότης πρέπει να γνωρίζει.
Δεν θα μείνω εκεί. Θα παραθέτω ξεκάθαρα τις θέσεις μου, ακόμα και τα λάθη μου. Ακόμα, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση σας, θα δημοσιοποιώ πρακτικά και αποσπάσματα (βίντεο) των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η φιλοδοξία μου είναι, μέσα από τη διαδικασία αυτή, να κερδίσουμε όλοι περισσότερες γνώσεις και να δημιουργήσουμε μια νέα, ισχυρή συμμαχία.
Για να βγάλουμε τον τόπο μας από επικίνδυνα μονοπάτια και να τον οδηγήσουμε πάλι ψηλότερα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολα πράγματα για ανθρώπους που δεν είναι νέοι.Αλλά το λέει η καρδιά σου για να έρθεις στο χάος του διαδικτύου.
Σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις ακόμα πολύ περισσότερα.
ΔΥΝΑΤΑ
Και μην φοβάσαι το καζίνο..είμαστε πολλοί...είμαστε χιλιάδες και αυτή την φορά θα νικήσει ο λαός.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

"ΙΣΘΜΙΩΤΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

καλη δύναμη

Οσοι σε ξέρουν καλά δεν ένιωσαν έκπληξη με την παρουσία σου στο ιντερνετ

Καλη δύναμη για την νέα εκλγογική μάχη και να θυμηθείς πώς αυτή τη φορά θα πρέπει να δικαιώσεις έναν άνθρωπο που έλεγε πως δεν πρέπει να είσαι τόσο καλός όταν ασχολείσαι με την πολιτική!!

Αυτή τη φορά δεν θα πρέπει να ξεχάσεις αυτους που φέρθηκαν αχάριστα απεναντι σου

Αυτή τη φορά θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή φίλους και ακόμα πιο πολύ συνεργάτες

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και καλή επιτυχία!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να χαιρετίσω το blog σας και να εκφράσω την πλήρη υποστήριξη ενός ακόμα πολίτη του Λουτρακίου,παραφράζcνταs τα αποφθέγματα δύο σημαντικών πρcσώπων των τελευταίων αιώνων:

"Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο Θεός παίζει ζάρια με το σύμπαν"
Αλβέρτος Αϊνστάιν
λεγοντας
"Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο ....... παίζει ζάρια για το Λουτράκι"

και

"Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη".
Πιέρ ντε Κουμπερντέν
λεγοντας
"Αξία έχει η συμμετοχή αλλά για το καλό του Λουτρακίου και η νίκη".

θα είμαστε δίπλα σε σας,
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Γιώργος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΓΙΩΡΓΟΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

episis xairetizw tin epilogh sas na epikoinonisete dia mesoy toy elektronikou typoy me ton kosmo.
kali dynamh.

Ο ΝΤΟΠΙΟΣ είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4ΕΤΙΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ !!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .

Εκπαιδευτικό Ιστολόγιο είπε...

Σε αυτή την κρίσιμη για τον τόπο μας περίοδο, εύχομαι το blog, ως μέσο άμεσης επικοινωνίας, ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών και σκέψεων, να αποτελέσει ένα ουσιαστικό βήμα γόνιμου δημοκρατικού διαλόγου, προς όφελος όλων των συνδημοτών μας.

Παύλος Παύλου είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
Σας ευχαριστώ όλους, για τα καλά σας λόγια, τις ευχές σας και την υποδοχή που κάνετε στην νέα προσπάθεια δημοκρατικού διαλόγου, μέσω της δύσκολης ακόμα, ομολογώ, για εμένα ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Π.Παυλου

Σταύρος είπε...

Καλή αρχή και να αναφερεστε και στην Πλατεία της Κυρά Βρύσης η οποία ΄΄εγινε ο πνεύμονας και η καρδιά του χωριού και έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της απο θέμα φροντίδας και συντήρησης.-