Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Προαστιακός - Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η σύνδεση της πόλης του Λουτρακίου μέσω του Προαστιακού σιδηρόδρομου με την πρωτεύουσα και όχι μόνο, αποτελεί θέμα που απασχολεί έντονα όλους τους Δημότες, ιδιαίτερα όμως τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης του Λουτρακίου.

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου συζητείται στο Δημοτικό συμβούλιο.

Μετά τις αναφορές και τις εξελίξεις από την δημόσια συζήτηση που έγινε την Κυριακή 5 Ιουλίου 2009 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου με πρωτοβουλία πολιτών και με θέμα «Άμεση σύνδεση της πόλης του Λουτρακίου με τον Προαστιακό σιδηρόδρομο» και παρότι με αναφορά μου στο Δημοτικό συμβούλιο την 7/7/09 προέτρεψα τον κ. Δήμαρχο να φέρει το θέμα για σχετική συζήτηση, αλλά και μετά την πρωτοβουλία δημοτικών συμβούλων για συζήτηση την 21/7/09 και την αναβολή που προέκυψε για διευκρινήσεις από μέρους του ΟΣΕ, καμία ενημέρωση ακόμη δεν έχουμε από μέρους του κ. Δημάρχου και των πιθανών ενεργειών του.

Δεν επιθυμούμε να οδηγηθεί πάλι το θέμα στις καλένδες.

Ασκήσαμε το εκ του νόμου δικαίωμα μας και μετά την συλλογή των απαραίτητων υπογράφων καταθέσαμε σχετική αίτηση, όπως προβλέπεται, και το θέμα εισάγεται προς συζήτηση με δική μας πρωτοβουλία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ψαξτε λιγο κε Παυλου, ποιοι(φυσικα προσωπα & ανωνυμες εταιρειες) εχουν ιδιοκτησιες-οικοπεδα περιξ της θεσεως που ο Γκιωνης και η παρεα του προτεινουν για σταθμο ...

αυτο απαντα σε ολα, πιστεψτε με ...

επισης ψαξτε λιγο τον ρολο της εταιρειας συγκοινωνιακων συμβουλων που εφερε ο Γκιωνης να υποστηριξει το θεμα ...
Εχει εξαιρετικο ενδιαφερον!

ελπιζω να θελετε να σπασετε αυγα ...

μην κανετε παλι τα ιδια λαθη με το παρελθον.

αυτη την φορα περιμενουμε απο εσας πολυ περισσοτερα!