Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ - ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ







ΒΙΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
του Χαραλάμπους
σ. Ιδιωτικός Υπάλληλος


Κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων της Σιβιτανιδείου Σχολής.  Εργάστηκε και στελέχωσε  επί σειρά ετών  μεγάλες εταιρείες όπως: «Αφοί Κούκουρα Α.Ε», «ΜΕΤΚΑ Α.Ε» και «Αφοί Λαμπρίδη Α.Ε».




ΓΑΝΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
του Δημητρίου
Επιχειρηματίας

Γεννημένη το 1967, παντρεμένη με τον Ευάγγελο Σιούτη και μητέρα δύο παιδιών, κατοικεί μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους από το 1981. Διατηρεί σνακ –μπαρ με την επωνυμία “για φαγάκι”, στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι ιδιαίτερα φιλόζωη και φροντίζει κυρίως αδέσποτα. Αγαπάει τον τόπο της και θέλει να μπορεί να καμαρώνει για αυτόν.



ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ
του Δημητρίου
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στου Αγίους Θεοδώρους και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή από το 1984. Είναι  παντρεμένος με την Ελένη Δρίτσα του Κωνσταντίνου και έχουν 4 κοριτσάκια.  Εργάζεται ως σωληνουργός σε τεχνική εταιρία Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.




ΖΕΡΒΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
του Νικολάου
Ελ. Επαγγελματίας

Γεννήθηκε στην Πετρούπολη το 1970 και κατοικεί μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους. Παντρεμένος με την Μαγδαληνή Καραμπάτσου και πατέρας τριών παιδιών. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας από το 1990. Ασχολούμενος ενεργά με τα τοπικά δρώμενα, διετέλεσε γραμματέας και μέλος εξωραϊστικών και πολιτιστικών συλλόγων. Επίσης, είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Νορβηγίας (Σ.Ε.Ν.)


ΚΟΡΔΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
του Ιωάννη

Κατοικεί μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους. Έχει εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις και για μεγάλο διάστημα σε εκτελωνιστικό γραφείο. Έχει τη διάθεση και το μεράκι να προσφέρει στον τόπο της.






ΠΑΤΡΑΜΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
του Γεωργίου
Ιδιωτική υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1987 στους Αγίους Θεοδώρους όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Πληροφορική και συνεχίζει της σπουδές της στο Τμήμα Διοίκησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχει εργαστεί σε τοπικές επιχειρήσεις. Είναι ενεργό μέλος στην κοινότητα των Αγίων Θεοδώρων.



ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
του Δημητρίου
Ελ. Επαγγελματίας

Γεννήθηκε και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Γυφτοπούλου, νηπιαγωγό. Εδώ και σαράντα χρόνια, διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση με είδη κιγκαλερίας, χρώματα και υδραυλικά στους Αγίους Θεοδώρους. Έχει μεγάλη αδυναμία στα Γεράνια Όρη, γι' αυτό και έχει γυρίσει κάθε γωνιά τους. Επίσης ασχολείται με το ψάρεμα και το κυνήγι.



ΠΟΛΥΖΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (Χαρά)
του Ευάγγελου
Επιχειρηματίας


Επιχειρηματίας από το 2001 στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, ιδιοκτήτρια καταστήματος κινητής τηλεφωνίας καθώς επίσης και καταστήματος μεταφοράς χρημάτων . Έχει φοιτήσει στα ΤΕΙ Πειραιά στο Τμήμα Ηλεκτρονικής. Έχει συμβάλει ουσιαστικά στην αναβίωση του εμπορικού συλλόγου Αγίων Θεοδώρων και κατείχε τη θέση της προέδρου για το 2011, συμβάλλοντας στην προβολή των Αγίων Θεοδώρων σε πανελλήνιες εκθέσεις. Τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της για την δημιουργία εμπορικού καταλόγου, διαφημιστικών φυλλαδίων, οργάνωση εκδηλώσεων και εκθέσεων με σκοπό την τουριστική προβολή. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.


ΠΥΡΓΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
του Αντωνίου
Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1964 και είναι μόνιμος κάτοικος Αγ. Θεοδώρων απ το 1990. Είναι παντρεμένος και έχει 2 κόρες. Διατηρεί κατάστημα φωτιστικών – αντίκες στους Αγίους Θεοδώρους. Έχει εργαστεί στο χώρο του τύπου  από την ηλικία των 13 ετών (Εφημερίδα Έθνος), ενώ διατηρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα κατάστημα στο Μοναστηράκι. Είναι κάτοχος πτυχίου γραφικών τεχνών, με πολλές διακρίσεις στο χώρο της συντήρησης έργων τέχνης. Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων, καθώς και ιδρυτικό του μέλος Έχει βραβευτεί με έπαινο εξαιρετικής παρουσίας για τη συμμετοχή του στην Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία για το 2010 και 2012.


ΣΑΧΙΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ
του Σπυρίδωνος
Φοιτητής Κοινωνικής & Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι 21 ετών. Διανύει το 3ο έτος της φοίτησής του στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με επιλογή στην ειδίκευση στον κλάδο της Κοινωνικής πολιτικής. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών είναι εκλεγμένο και ενεργό μέλος στο διοικητικό συμβουλίου του φοιτητικού συλλόγου και γενικός γραμματέας του οργάνου. Παρακολουθεί σεμινάρια Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Πολιτικής. Οι προσδοκίες του προσανατολίζονται κυρίως στη νεολαία του τόπου.


ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
του Κωνσταντίνου
Ηλεκτρολόγος

Γεννήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους το 1981. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Παλαιολόγου και έχουν ένα παιδί. Είναι πτυχιούχος Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου. Εργάζεται ως Ηλεκτρολόγος στον ιδιωτικό τομέα. Το 2006 έως το 2012 εργαζόταν στον Δήμο Αγίων Θεοδώρων στον τομέα του Ηλεκτροφωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: