Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ







ΛΙΩΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
του Ευαγγέλου
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Κατοικεί μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Εργάζεται στην εταιρεία “ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε.” (Ανακύκλωση οχημάτων).






ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΞΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (Μάχη)
του Παντελή
Επιχειρηματίας

Μόνιμη κάτοικος Αγ. Θεοδώρων. Μητέρα μιας κόρης 19 ετών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Χειρισμού Η/Υ, Γραφομηχανής και Telex, του εκπαιδευτικού ομίλου της ΚΟΡΕΛΚΟ. Παράλληλα έχει πιστοποιημένα παρακολουθήσει σεμινάρια τεχνικού ασφαλείας & τεχνολογίας τροφίμων. Έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε διάφορες εταιρίες, ενώ ήταν ιδιοκτήτρια του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου, ΄'οπως και ιδιοκτήτρια Cafe-Snack Bar στους Αγίους Θεοδώρους. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος κατεψυγμένων προϊόντων.




ΜΠΟΖΙΚΗ ΑΓΓΕΛΟΣ
του Ιωάννη
Έμπορος

Μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Ασχολείται με το εμπόριο οικοδομικών υλικών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων. Με τη συμμετοχή του σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, όπως και στον εμπορικό σύλλογο, αγωνίστηκε με όραμα και πάθος για να λάβει ο τόπος μας τη θέση που του αξίζει.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ
του Δημητρίου (θυγ. Σοφίας Φίνα)
σ. Δημόσιος Υπάλληλος

Είναι μητέρα ενός τέκνου. Εργάστηκε για 22 χρόνια ως υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών, στο Λογιστήριο του Κράτους. Τα τελευταία δέκα χρόνια κατοικεί μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους, στη γενέτειρα της ίδιας και της μητέρας της (Σοφίας Φίνα) και επιθυμεί να αγωνιστεί για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του τόπου.



ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
του Γεωργίου
Επιχειρηματίας

Είναι 52 ετών, έγγαμος με 2 παιδιά  και κατοικεί μόνιμα από το 1990 στην περιοχή Κιάφα Μπέκα των Αγίων Θεοδώρων. Είναι απόφοιτος Λυκείου και της Διπλαρείου Τεχνικής Σχολής, με ειδίκευση στον τομέα των αυτοκινήτων. Δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων και ειδικότερα στο τμήμα των αυτοκινήτων για περισσότερα από 30 χρόνια, ενώ παράλληλα δραστηροποιείται και στο χωρο της εστίασης καθώς είναι ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ TROPICAL. Ασχολείται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο.



ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
του Ευριπίδη
Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη από οικογένεια με καταγωγή την Κρήτη. Κατοικεί μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους από το 2004. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών 17, 16 και 8 ετών . Διευθύνει εταιρεία με αντικείμενο την εμπορία φαρμάκων και καλλυντικών, στα Μέγαρα. Η αγάπη του και το ενδιαφέρον για τα κοινά εκδηλώθηκε από τα μαθητικά μου χρόνια έως και σήμερα και συμμετείχε ενεργά στα 15μελή μαθητικά συμβούλια και αργότερα σε πολλούς αθλητικούς συλλόγους, ενώ ασχολήθηκε με την πυγμαχία. Πρωτοστατεί  στη δράση συλλόγων εθελοντικής, κοινωνικής προσφοράς και πρωτοβουλίας. Είναι Αντιπρόεδρος στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα των Αγ. Θεοδώρων, μέλος στη Δασοπροστασία Αγ. Θεοδώρων, καθώς και μέλος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Αγ. Θεοδώρων (Λ.Ε.Μ.Α.Θ), την οποία και εκπροσώπησε  στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μηχανών στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: