Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Μαθήματα απαξίωσης του...

9/1/2001
Ο κ.Γκιώνης συνυπογράφει μαζί με τον κ. Δρίτσα και άλλους 3 συμβούλους της τότε αντιπολίτευσης μηνυτήρια αναφορά εναντίον μου για καθυστέρηση ανέγερσης του συνεδριακού και ως εκ τούτου απώλεια εσόδων.

5/3/2003
Σε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ο κ. Δρίτσας καταγγέλλει ότι τα απολεσθέντα χρήματα από την μη λειτουργία του συνεδριακού μπορεί να είναι κατά μία περίπτωση 100 εκ. δρχ. ετησίως και κατ' άλλη 50 εκ. δρχ.

Πουθενά, βέβαια, δεν αναφέρει κάποιος, ότι το κτίριο από 2.500 τ.μ. (250 θέσεων περίπου) που είχαν συμβατική υποχρέωση να υλοποιήσουν οι επενδυτές του Καζίνο, διεκδικήσαμε και κερδίσαμε να το κατασκευάσουν σε 3.764 τ.μ. (400 θέσεων) χωρίς να δαπανήσει ο Δήμος ούτε ένα ευρώ. Και όχι μόνο αυτό. Δεν ενέκριναν στο Δ.Σ. ούτε την αύξηση, αλλά έκαναν και ένσταση της απόφασης στην Περιφέρεια ως παράνομης.
Αποκλειστικός βέβαια στόχος ήταν η προσδοκώμενη καταδίκη μου.

18/12/2003
Απαλλάσσομαι από το Συμβούλιο Πλημ/δικών Κορίνθου με το υπ'αριθμ.164/18.12.2003 βούλευμα.

18/9/2006
"Βαπτίζεται" σε "Αλεξάνδρειο" και εγκαινιάζεται το συνεδριακό κέντρο.

1/1/2007
Εγκατάσταση της Νέας Δημοτικής Αρχής.
Τα τελευταία 3 χρόνια, η Δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη παραδίδει μαθήματα απαξίωσης σημαντικών έργων, που αν εκμεταλλεύονταν ορθά, θα μπορούσαν να αποτελούν σημεία αναφοράς για τον τόπο μας.

Παρακολουθήστε στα παρακάτω βίντεο, αποσπάσματα από τις σχετικές ομιλίες στο Δημοτικό συμβούλιο της 29/6/2009, όπου αποδεικνύεται όχι μόνο ο τραγικός τρόπος διοίκησης, αλλά και τα ποινικά αδικήματα που συντελούνται κάτω από τη μύτη του Δημοτικού συμβουλίου, αλλά -κυρίως- των πολιτών του Δήμου.

Παρακολουθείστε την απάντηση-ομολογία του κ. Γκιώνη, καθώς και τον τρόπο αντίδρασης του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Μίχα.



Η απάντηση-ομολογία του κ. Γκιώνη:


Η αντίδραση του κ. Μίχα:


Τα σχόλια δικά σας!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι και λίγα γράφετε!

Οσμές σκανδάλων αναδύει ο εν λόγω χώρος από κάθε άποψη!

Ξεχάσατε να αναφέρετε τα "έργα & τις ημέρες" της κας Κουμπάρας στο Συνεδριακό Κέντρο κε Παύλου !

Τότε που με 2 απανωτές ετήσιες και παχυλά αμοιβόμενες συμβάσεις έργου με την ΔΑΕΤ, έλυνε και έδενε στον εν λόγω χώρο, τρομοκρατούσε το υφιστάμενο μόνιμο προσωπικό και γενικότερα το θεωρούσε τσιφλίκι της ...

Όταν φυσικά πατούσε το πόδι της στο Συνεδριακό, αφού ήταν ΑΡΓΟΜΙΣΘΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΝΙΡΒΑΝΑ

ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?» ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ?

ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ ΕΡΓΩΝ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ? ΤΟΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ?

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

O ΝΤΟΠΙΟΣ είπε...

Οι Άνθρωποι εκτός από άχρηστοι είναι και επικίνδυνοι . Όλοι μαζί στις επόμενες εκλογές να τους στείλομε σπίτι τους !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά πρέπει μερικοί να πάνε και φυλακή !!!!